• portofaegina01.jpg
  • portofaegina02.jpg
  • portofaegina03.jpg
  • portofaegina04.jpg

Ο επίσημος διαδικτυακός κόμβος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει μία σύγχρονη και άμεση μορφή ενημέρωσης στα εκατομμύρια των επισκεπτών που έρχονται κάθε χρόνο στην Αίγινα για να απολαύσουν τις ομορφιές ενός νησιού που διατηρεί μια σπάνια φυσιογνωμία.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της Αίγινας παρακολουθώντας τις εξελίξεις, εκσυγχρονίζει και επεκτείνει διαρκώς τις υπηρεσίες του, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατικών σκαφών, των επιβατών και των ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής.

Το ανθρώπινο δυναμικό του Λιμενικού Ταμείου είναι πάντα στη διάθεση σας, ώστε να σας ακούσει και να σας βοηθήσει με τον πιο αποτελεσματικότερο τρόπο. Στις σελίδες του διαδικτυακού μας κόμβου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τον ασφαλή ελλιμενισμό του σκάφους σας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ώστε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και άμεσα.

 

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας. Λεωφόρος Δημοκρατίας 31 18010 Αίγινα. Τηλέφωνο: +30 22970 22272 - Email: info@portofaegina.gr

 

 

Πρόσφατες ανακοινώσεις:


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΛΙΜΕΝΙΚΌ ΤΑΜΕΊΟ ΑΊΓΙΝΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 31, Τ.Κ. 18010 ΑΙΓΙΝΑ, ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ, ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΥΤΟΨΙΩΝ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ Δ.Λ.Τ. ΑΙΓΙΝΑΣ.
ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΊΝΑΙ Η ΣΥΜΦΕΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α.
ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ. ΑΙΓΙΝΑΣ, Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ 31, ΑΊΓΙΝΑ, ΤΗΛ. 2297022272, ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΙΟΥ 2016, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:
* ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
* ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΥΠ’ ΑΡ. 38/2016


ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΛΆΒΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΉ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ ΑΠΌ ΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ. ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΤΆ ΤΙΣ ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ΗΜΈΡΕΣ ΑΠΌ 08.00 Π.Μ. ΈΩΣ 14.00 Μ.Μ. (ΚΑ. ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ).


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Δ.Λ.Τ. ΑΙΓΙΝΑΣ

ΣΚΑΛΤΣΙΩΤΗΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Συνημμένη μελέτη.

 

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

 

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας. Λεωφόρος Δημοκρατίας 31 18010 Αίγινα. Τηλέφωνο: +30 22970 22272. Email: info@portofaegina.gr